Culinair genieten bij Oscars..

Oscars is culinair genieten; alleen, samen of met een hele groep. Het restaurant Oscars biedt naast de à la carte gerechten op de menukaart, een wisselend maandmenu. Zomers uitgebreide barbecues naast het zwembad of een heerlijk buffet, ’s winters in ons sfeervolle restaurant bij een brandend haardvuur.

In het à la carte restaurant met uitzicht op zee wordt, binnen of buiten op het terras, een gevarieerde kaart met dagverse producten geboden. Ook in de herfst, winter en lente is het goed toeven bij Oscars. Vanuit het restaurant is er een prachtig zicht op de woeste zee, terwijl u binnen gezellig bij de open haard kunt zitten. De keuken van Oscars werkt o.a. met de ‘viswijzer’ en met biologisch vlees van het ‘Waards rund®’. Naast het à la carte menu hebben we ons maandelijks wisselende menu.

Na een vergadering of tijdens een zomerse avond met collega’s, vrienden en/of familie genieten van een uitgebreide barbecue of een buffet? Bij de buitenkeuken op de patio of vanuit een van de andere ruimten kunnen we dit verzorgen voor groepen van 5 tot 150 personen.

Kom ook ‘s winter genieten bij Oscars,
lekker warm bij de open haard!

Eten & Drinken

Het restaurant Oscars is het gehele jaar geopend van 17:00 tot 23:00 uur.

Vanaf 1 april tot eind september zijn wij voor de lunch geopend. De lunch is vanaf 12:00 uur.
Graag reserveren telefonisch of via de mail, tel. 070-3522742 of info@oscars.nl

U kunt gratis op het parkeerterrein van het restaurant van Oscars parkeren.